Spárgás rétes leveles tésztában
sponsored links
Ez a rétes a múlt szerdán készült: benne zöld, körülötte fehérspárgából. Ennek nem volt különösebb oka: mindkét fajtából volt egy-egy csomaggal otthon. Müllner Dóra felhívott aznap a Rádió Q-ból, hogy A kondér becsülete adásában beszélgessünk egy kicsit a spárgaszezon örömeirõl - miután elmondtam, mit fõztem aznap, az elsõ kérdése a következõ volt: "Ugye a tésztát nem magad készíted?". Akkor éppen saját készítésût használtam, de nem frissen: egyszerre szoktam készíteni 6 adagot, és sütõpapírra feltekerve a mélyhûtõbe teszem. Idõhiányosabb idõszakokban viszont nem csinálok problémát abból, ha a szupermarketben szerzem be ezt a hozzávalót. A beszélgetés után elgondolkodtam ezen, és úgy döntöttem, mindenképpen megírom: szerintem fontosabb a rétes, ami a tányérra kerül, mint az, hogy legyen friss levelestészta otthon...