Spárgás - rebarbarás - cseresznyés lencsesaláta fetával
sponsored links
Megjött a cseresznyeszezon. örömködés. konfettizápor
Imádom.
Anya kapott egy kollégájától, illetve Á. is felhívott egyik nap, hogy menjek le, mert itt áll a ház elõtt. Õ is cseresznyét (meg meggyet) hozott, a nagyijáéknál szedték. Még nem mondtam, de isteni volt, nagyon-nagyon köszi!
Kezdek olyan lenni, mint valami rossz pasi, akihez "a hasán át vezet az út": szinte bármilyen gyümölccsel meg lehet venni.
Személy szerint én olyan vagyok, aki elõször nyersen jól teleeszi magát néhány alkalommal (de aaaaanyira finom...), csak azután merül fel egyáltalán még lehetõségként is, hogy akár valami izgalmas is készülhetne belõle.
Na azt mondjuk nem állítom, hogy ez a saláta a legizgalmasabb dolog, de mindenképpen kipróbálandó. Még magam is meglepõdtem, hogy hogy lehet ennyire finom. A rebarbara savanykássága, a feta sóssága, a cseresznye édeskés zamata... próbáljátok ki.
Hozzávalók 1 fõnek:
1 dl lencse (átmosva, beáztatva)
5 szál zsenge zöldspárga ...