Spárgás quiche

2012-05-14

sponsored links

A nap fûszere: "A teljes reménytelenségnél a reményben-csalatkozás a rettenetesebb." Jókai Anna

Azt hiszem, hogy nálam már alapvetõ dolog, hogy ha quiche-t csinálok, akkor anyázok is, illetve a következõ gondolatsorok is párosulnak a tevékenységhez. Ó...basszus...anyááám...ez nem jó így...elb*sztam...rossz a tészta/nem áll össze/nem tudom kinyújtani/kifolyik a töltelék...óóó...basszus...hogy én milyen béna vagyok, már megint elcseszem...mi a francért nem tudok egy normális quicht összehozni???...jajj...de hát ez mégis jó lesz...de hülye vagyok...mit parázok folyton???...óóó...de hisz ez szinte tökéletes lett...nem is zavaró, hogy nem nyújtottam szépen/hogy csak foltozgattam/hogy kifolyt a tojásos cucc...igen...ezaz...jesssz:).

Hozzávalók (27 cm-es forma):

18,5 dkg liszt (ennyit írt a recept, de nálam csak kábéra volt ennyi),

10 dkg vaj,

1 tojás,

2 ek hideg víz,

Töltelék: ...


Folytats a blogon ... morzsoka.freeblog.hu/archives/2012/05...

sponsored links

Keres?s