Spárgás gersli rizottó sült csirkecombbal és füstölt szûzpecsenyével

2012-06-13

sponsored links


A csirkecomb sütése nem érdemel  receptet, talán csak annyit, hogy ez a hús most nem egy gyorsannõljönfel csirke volt, hanem egy kisgazdaságból származott, ezért bizony a hús állaga tömörebb volt, nem esett annyira össze a sütés során, mert nem volt benne annyi víz. Egyszerûen finomabb volt!

A gersli egy jó ideje már nagy kedvencem és ha nekem az, akkor a családom többi tagjának is az. Használtam már több étel készítésénél, de rizottót még nem fõztem belõle. A gondolat foglalkoztatott egy ideje, mert hallottam a felhasználásának errõl a módjáról, de eddig még nem vágtam bele. Nem tudom, mitõl tartottam, mert egyáltalán nincs benne semmi ördöngõsség. Ha valaki készített már rizsbõl rizottót, akkor ne féljen ettõl sem.

A gerslibõl is ugyan úgy kell elkészíteni, mint rizsbõl és még lesz egy kis ragacsos állaga is, ami a rizsbõl a ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2012/06/sparg...

sponsored links

Keres?s