Spárgapüré céklával

2018-06-04

sponsored links

Hozzávalók:

  • 0.5 kg zsenge zöld vagy fehér spárga
  • 2 dl bio cékla ivólé vagy 1 db ökölnyi nagyságú fõtt bébi cékla
  • Fûszerek: só, gyömbér, citromlé, lizin/xukor0stevia/1 tk. méz (AIP) (vagy-vagy), bio citrom reszelt héja; nem AIP-osok tehetnek bele csípõs paprikát
  • 2 ek. olívaolaj
  • Kiegészíthetõ vágott zöldekkel, mint pl. újhagyma, uborka

Elkészítés:

  • A spárgák fás szárát levágjuk, majd a az összes zöldet puhára fõzzük.
  • Leöntjük a fõzõlevet, de kb. 1 dl-nyit hagyunk, hogy ezzel lehessen turmixolni. Természetesen érdemes várni, legalább amíg langyos nem lesz a spárgánk.
  • Ízlés szerint fûszerezzük a turmixolt spárgát, tovább forgatjuk a gépet, majd a végsõ keverés a céklával történjen.

Javaslom AIP chapatival a fogyasztását, …, paleosok szabadabban választhatnak a lepények vagy kenyerek közül;

ketogén köretnek is elfogadható!


Folytats a blogon ... https://paleovital.hu/?p=36798

sponsored links

Keres?s