Spárgakrémleves
sponsored links
Régebben nem szerettem a spárgát, ami szerintem több dolognak volt köszönhetõ. Elsõsorban talán azért, mert mindig olyan helyen kóstoltam, ahol nem volt a legjobban elkészítve. Másrészt kizárólag fehér spárgát kóstoltam, és így összességében nem igazán voltak kellemes emlékeim errõl a zöldségrõl.
A spárga maga viszont olyan szép növény, és talán csakis ezért folyamatosan motoszkált a fejemben, hogy csak-csak kéne fogyasztani is. Az idén elhatároztam, hogy megpróbálkozom végre néhány spárgás étellel és utánajárok a dolognak. Mostanra túl vagyok néhány spárgás fogáson és elmondhatom, hogy igencsak megszerettem, legalábbis a zöld spárgát.
Hozzávalók:
50 dkg zöld spárga
2 szál újhagyma vagy vöröshagyma
2 dl tejszín ...