Spárgafelfújt

2012-05-13

sponsored links


Soufflé, Auflauf, felfújt. Mindenképp a levegõvel van kapcsolatban, az már biztos. Nem olyan bonyolult, mint ahogy a francia soufflé (kissé felfuvalkodott) szóról gondolnánk. Nálam pl. általában ilyen a quiche töltelék, de most nem eszem szénhidrátot, ezért nincs tésztaalap csak a lecsupaszított töltelék : tojás, tejföl (joghurt, tejszín és ezek különbözõ arányú keveréke). És persze sok sok finom zöldség, és a friss zöldfûszerek. A spárgát itt is nyersen rakom bele, a sütõben eltöltött idõ épp elég a puhuláshoz. Sütéssel együtt 45 perc!

Spárgafelfújt

H o z z á v a l ó k (2 személyre):

500 g zsenge zöldspárga
pár szelet sonka vagy bacon
2 szál egész újhagyma (zöldjével)
friss kakukkfû
petrezselyemzöld
3 tojás ...

Folytats a blogon ... nyarikonyha.blogspot.com/2012/05/norm...

sponsored links

Keres?s