Spárga vajas-boros mártásban, szójaszószban fõtt shiitake gombával, és sáfrányos rizzsel
sponsored links
Mindenféle méregtelenítõ, májregeneráló csupa-csupa számunkra hasznos nyomelemeket, vitaminokat tartalmazó alapanyagokból készülõ kompozíció valóban egy "nagy gyógy-ebéd". A kiválasztott alapanyagok összhangban vannak egymással, elkészítési módjuk kíméletes, gyors, az eredmény egy rendkívüli ízharmónia.
A sáfrányos rizs nagyon jó hatású a migrénes fejfájásoknál, ezen kívül, javítja a vérkeringést, és feléleszti a nõi reprodukciós rendszert. A spárga a legjobb tavaszi elixír, fogyasszunk minél többet belõle - 100g már fedezi egy felnõtt napi folsavszükségletét. A shiitake gomba mérsékli az öregedési folyamatokat, segít megelõzni a magas vérnyomást, és a daganatos betegségeket, egyensúlyban tartja az immunrendszert.
2 adaghoz:
10-12 szál zöldspárga
4 szárított shiitake gomba vagy erdei gomba
1 evõkanál hidegen sajtolt olaj ...