Spárga tejszínes gorgonzolával és fokhagymás csirkemellel

2012-06-10

sponsored links

 spárga tejszínes gorgonzolával és fokhagymás csirkemellel ;) hmmmmm

Azt tudtam, hogy tejszínes-gorgonzolás spárgát akarok csinálni a hétvégén, ehhez kerestem valamilyen húsfélét. Sokat nézelõdtem a hentespultnál, végül mégis a csirkemellnél maradtam. Azért ennél, mert a meghatározó ízek mellé valami semlegesebbet gondoltam. A társítás jobb volt, mint tavaly a karajjal.

Spárga tejszínes gorgonzolával és fokhagymás csirkemellel - U1

Ez kell hozzá: 500 g friss, fehér spárga, 1000 g csirkemell, 250 g gorgonzola Dolce, 400 ml tejszín, 50 g vaj, só, bors, granulált fokhagyma, kis csokor snidling, tálaláshoz színes salátalevél keverék.

Így készül: a csirkemelleket vékony szeletekre vágom és fokhagymával megszórva félreteszem. A spárgát megpucolom, kb. 3-4 cm-es darabokra vágom. A csúcsokat külön veszem, a darabolt szárakat sós-édes vízben pár kb. 5 perc ...


Folytats a blogon ... bodzablog.freeblog.hu/archives/2012/0...

sponsored links

Keres?s