Spárga krémleves

2012-05-07

sponsored links



Nem szeretem a zöld színt. Nagy ívben elkerülöm, fõleg ruhák terén. :) De a spárga kivételt képez. Talán 2 éve ismerkedtem meg vele. Félve kóstoltam meg. De felesleges volt tartani tõle, mert igazán elnyerte a tetszésem. Idén még most eszünk elõször spárga krémlevest. Már nagyon vártam. :)

Elkészítése

A spárgát megmosom, a legvégébõl kb. 1 cm-et levágok. Majd 3-4 cm-es darabokra vágom és felteszem fõni. Hozzáadok egy darabka margarint. Amikor felfõtt, elmorzsolok benne egy leveskockát, sóval és borssal ízesítem.
Ha megpuhult a spárga, botmixerrel pürésítem. Tejszínben elkevert liszttel besûrítem és még pár percig forralom.
A tányér aljára sajtot reszeltem, és rámertem a levest. Nekem nagyon ízlett. És még a zöld szín sem zavart. :)

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... izutazas.blogspot.com/2012/05/sparga-...

sponsored links

Keres?s