spárga

2011-05-19

sponsored links


spárga avagy csirág , aminek most van a szezonja könnyû és finom étel, lehet elõételként kínálni de fõétkezéshez körteként is remekül illik, könnyû fehér bort hozzá...hm,,,

felfújt,sóstorta....krémleves, szendvics vagy "csakúgy" egyszerûen egy adag vajas spárga
májusban amikor "kiéheztünk"  a zöldségre??
 elõkelõ, színes....nagyon finom

Spárgafelfújt

A spárgát vékonyan meghámozzuk,sós cukros vízben megfõzzük. Ezt általában úgy ajánlják a legtöbb helyen, hogy kötegeket készítsünk  spárgából és úgy állítsuk a fõzõ vízbe, így a felsõ vége nem ér a vízbe az csak gõzben párolódik.
A fõzéséi idõ 5-6-perc mindössze.
A sonkát vékony csíkokra vágjuk, kivajazunk egy alkalmas edényt, ebbe...

Folytats a blogon ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2011/0...

sponsored links

Keres?s