Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel
sponsored links
Spenótos saláta zöldspárgával és eperrel
Mindhárom züödségnek, gyümölcsnek a szezonját éljük. Nos, egy jó ok összekombinálni õket. Nagyon könnyû étel, diétázók és vegák is fogyaszthatják.Hozzávalók :
- Néhány levél friss spenót
- 4 szál zöld spárga
- 4 db nagyobb eper
- só
- õrölt fekete bors
- olívaolaj
- citrom
- ecet
- víz
A spárgákat, a spenótot és az epreket megmosom. a spárgák végeit levágom. A tányérra helyezem a spenótot, sózom, borsozom, locsolok rá olívalat, s ecetet, facsarok rá citromot. Rárakom az epreket.
Közben kevés olajon és vízen megpárolom a spárgákat, majd a tányérra rakom.