Spenótos-rukkolás rakottas
sponsored links
Szeretjük a rakott ételeket. De azt hiszem, hogy ezt mintha már említettem volna... egyszer-kétszer. :D Az a jó bennük, hogy az ember akár elõre elkészítheti. Összesüti, másnap csak a tetejére önti a besamelmártást bõven megszórja sajttal és a sütõben átmelegíti. :) Persze azért ez is, mint az ételek nagy része, frissen az igazi. Most némi rukkolából és saját spenótból készült. És bár a zöld rétegek igen vékonykának tûnnek, ez ne tévesszen meg senkit, mert az íz a lényeg. :D
Hozzávalók 4 személyre egy ~29x16x9 cm-es sütõtálhoz:
20 dkg friss spenót (tisztítva)
10 dkg friss rukkola (tisztítva)
30 dkg darált hús
10 dkg rizs
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 ek. vaj + egy kevés a forma kikenéséhez ...