Spenótos-paradicsomos csicseriborsó
sponsored links
Ezt a receptet a Goodfood 2013. májusi számában leltem, és hát azt kell mondjam, mindenki sajnálhatja, aki nem érezte az elkészült étel illatát és ízét!:)))
A spenótra facsarunk a végén citormlevet, így a C-vitaminnal együtt a spenótban lévõ vas kiválóan beépül!
Isteni finom volt, és nagyon tartalmas, jó szívvel ajánlom mindenkinek!:)
Spenótos-paradicsomos csicseriborsó
Elkészítési idõ: 55 perc
Hozzávalók (6 fõre):
1 vöröshagyma, felaprítva
2 gerezd fokhagyma, felaprítva
3 cm-es gyömbérdarab lereszelve
6 érett paradicsom apróra vágva
1/2 ek. olaj
1 tk. õrölt római kömény
1 tk. kurkuma
2 tk. õrölt koriander ...