Spenótos palacsinta sajtkrémmel töltve, zöld spárgával és leveles spenóttal
sponsored links
Ma délelõtt zöldségekkel töltött spenótos palacsintát készítettem sajt mártással, de kimaradt pár darab palacsintám, és ekkor, egy kicsit tovább gondoltam a dolgot, majd ez lett a végeredmény. A sajt krémen kicsit sûrítenem kell, hogy megmaradjon töltelékként a palacsintában, egy kevés aprított spárgát is teszek a krémbe, majd megformázom a palacsintát. Ezután már csak a díszítés van hátra.
Az étel készítésre elég idõt kell fordítani, mert könnyebb becsúszhat a hiba, ami késõbb nehezen javítható, mint ebben az esetben is!
Csúnyán hajtogattam össze a palacsintát, de ez még nem minden, rosszul is fotóztam, de gondoltam , tanulságképpen mégis felrakom!!
A spenótos palacsintába friss spenótot tettem, de kimaradt egy kevés, így ez kerül a palacsinta tetejére, ezzel is lazábbá próbálom tenni a fogást. Kérdezhetnétek, hogy kerül ide a spárga, de csak annyit tudok mondani, hogy zöld napom van! :-) Vannak mosolygós napok, olykor szerencsések, miért ne lehetne zöld nap is!?
A parmezánt ki nem hagynám!
Aki nagyon szereti a sajt mártást, a tejfölt, nyugodtan adjon még a fogáshoz, tõlem köztudottan távol áll!