Spenótos nudli, körtével

2018-01-15

sponsored links


Fõtt burgonya 500 g
Bl 55 liszt 150 g
petrezselyem 5 g


A burgonyát héjában , sós vízben megfõzzük, meghámozzuk, összetörjük, majd ha langyosra hûlt, belekeverjük a lisztet
a sót és a finomra vágott petrezselymet és gyors gyúrással egynemûsítjük. Tetszés szerint nudli vagy gnocchi forámra alakítjuk.


Friss leveles spenót 250 g
tejszín 150 g
vaj 50 g
só, bors

A vajat felhevítjük, majd beletesszük a konyhakész spenótot, pároljuk 1-2 percet, majd ráöntjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk
és még néhány percig forraljuk.
Közben a nudlit lobogó sós vízben megfõzzük, leszûrjük és forró serpenyõben vajon megpirítjuk.
A tényér aljára helyezzük a spenótot, rá helyezzük a nudlikat, majd szeletelt körtével és parmezánnal gazdagítjuk!




Folytats a blogon ... solier-gourmet.blogspot.com/2018/01/s...

sponsored links

Keres?s