Spenótos lepény csökkentett szénhidrát tartalmú tésztával

2015-11-22

sponsored links


Szoó Judit lisztkeverékei régóta ismertek. Hallottam róla én is, de sosem éreztem úgy, hogy ki is akarnám próbálni. Most mégis vettem egy kenyérsütésre alkalmas keveréket. Már hetek óta áll a kamra polcon és csak nem lett belõle kenyér. Gondoltam, kipróbálom egy lepény tésztájaként, hátha beválik. Hasonló lepényeket rendszeresen csinálok, de a mostani életmódom szerint / rendszeres sport / kívánatos lenne a vacsora szénhidrát tartalmát csökkenteni, hogy eredményesebb és tartósabb legyen az eddigi befektetésem.

Kicsit még próbálkozom majd az összetétellel, de a mostani végeredménnyel is meg vagyok elégedve.
  • 20 dkg lisztkeverék
  • 13 dkg vaj
Összemorzsoltam a vajat a liszttel, összegyúrtam és egyszerûen összeállt a tészta.
Nagyon kevés liszt kellett a nyújtáshoz. Úgy nézett ki, hogy az is könnyen megy, de egy ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2015/11/speno...

sponsored links

Keres?s