Spenótos-krémsajtos csirkerolád
sponsored links
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 szelet csirkemell filé
- 15 dkg krémsajt (mascarpone)
- 10 dkg baconszalonna
- 5 dkg spenótlevél
- só, õrölt bors
-->
Elkészítése:
- A hússzeleteket fóliával letakarjuk, és vékonyra klopfoljuk.
- Minden szeletet sózunk és borsozunk, megkenjük krémsajttal, majd kirakjuk a megmosott spenótlevelekkel.
- Szorosan felcsavarjuk, és mindenik tekercset szalonnába göngyölünk. Fogvájóval megtûzzük, majd egy serpenyõben minden oldalán körbepirítjuk. Ezután tûzálló tálba helyezzük, és 200 fokos sütõben megsütjük.
- A sütés végén emelhetjük a hõfokot, hogy így a szalonna a kellõképpen megpirulhasson. Hidegen vagy melegen egyaránt fogyaszthatjuk.