Spenótos derelye paradicsomszószban
sponsored links
Inspiráció
Ritkán járunk étterembe.Egyrészt az árak másrészt a csalódás miatt.Mert már olyan étterembõl is sikerült kiábrándulnunk,amit korábban szerettünk.Úgyhogy nagyon megnézzük,hogy hol költjük az egyre zsugorodó büdzsénket.
Ahol még soha nem csalódtunk:a szegedi John Bull Pub.Az étlap elképeszõen változatos,az ételek mindig egyenletes,kimagasló minõségûek,a kiszolgálás pedig rendkívül szívélyes,de sosem túlzó.S amit külön szeretek,hogy legegyszerûbb alapanyagokból is igazi ínyencségeket tudnak tálalni.Amit aztán itthon is kipróbálok.
Spenótos derelye paradicsomszószban
Hozzávalók:
1/2 kg friss spenót
5 gerezd fokhagyma
2 közepes burgonya
2 egész tojás
30 dkg finomliszt
0,5 l passzírozott paradicsom(konzerv)
só.bors,oregano
olaj
A burgonyákat felkozkázva puhára fõzöm,majd áttöröm.A spenótleveleket kevés olajon megpárolom,közben sózom,borsozom és belenyomok 3 gerezd fokhagymát...
Ritkán járunk étterembe.Egyrészt az árak másrészt a csalódás miatt.Mert már olyan étterembõl is sikerült kiábrándulnunk,amit korábban szerettünk.Úgyhogy nagyon megnézzük,hogy hol költjük az egyre zsugorodó büdzsénket.
Ahol még soha nem csalódtunk:a szegedi John Bull Pub.Az étlap elképeszõen változatos,az ételek mindig egyenletes,kimagasló minõségûek,a kiszolgálás pedig rendkívül szívélyes,de sosem túlzó.S amit külön szeretek,hogy legegyszerûbb alapanyagokból is igazi ínyencségeket tudnak tálalni.Amit aztán itthon is kipróbálok.
Spenótos derelye paradicsomszószban
Hozzávalók:
1/2 kg friss spenót
5 gerezd fokhagyma
2 közepes burgonya
2 egész tojás
30 dkg finomliszt
0,5 l passzírozott paradicsom(konzerv)
só.bors,oregano
olaj
A burgonyákat felkozkázva puhára fõzöm,majd áttöröm.A spenótleveleket kevés olajon megpárolom,közben sózom,borsozom és belenyomok 3 gerezd fokhagymát...