Spenótos-bazsalikomos minesztrone
sponsored links
Hozzávalók: 0,5 dl olívaolaj, 1 póréhagyma, 2 sárgarépa, 2 cukkini, 2 szál metélõzeller, 1 padlizsán, 0,5 l zöldségalaplé, 20 dkg hámozott konzervparadicsom, 1 evõkanál balzsamecet, 1 csipet cukor, szardellapaszta ízlés szerint, 2 marék spenót, 1 marék bazsalikom, , só, reszelt parmezán a tálaláshoz
Elkészítése: az olívaolajon elkezdjük pirítani a vékony karikákra vágott póréhagymát. Sózzuk, majd felkarikázzuk a sárgarépát, a cukkinit és a zellerszárakat, felkockázzuk a padlizsánt és beletesszük a levesbe a zöldségeket. Felöntjük fél liter alaplével és ugyanennyi vízzel. Körülbelül 25 perc alatt puhára fõzzük, hozzátesszük a ...