Spenótkrémes mozzarellás virágkenyér
sponsored links
Nagyon beteg vagyok, nem azért írom, hogy sajnáljatok, de mikor én ágyban maradok, ott már nagy baj van. Lázas is vagyok, fáj mindenem, pedig annyi mindent beterveztem a konyhában, a házban, rengeteg receptem vár posztolásra, útálok beteg lenni. Egyébként még soha nem maradtam otthon betegség miatt, én egy ilyen hülye vagyok, még betegen is elmegyek dolgozni, pedig itt 3 napig még orvosi igazolás sem kell, egyszerûen betelefonálsz, hogy beteg vagy. Holnap dologznom kell, hogy hogyan, még nem tudom, de megyek, aztán itt már csütörtök és a péntek is ünnepnap, hurrá. Csak remélem, hogy gyorsan átmegy ez rajtam és készülõdni is tudok, meg valami értelmes programot is tudunk csinálni a gyerekekkel és holnap még be is kell vásárolnom. Na nem nyavajgok tovább, jöjjön a recept.
Egy nagyon finom és szép tavaszi töltött kenyeret sütöttem hétvégén Talán a legkedvencebb zöldségem a spenót, bár mindenevõ vagyok ezen a téren, így most ebbe is ezt tettem. Nem mindenki rajongója a spenótnak a családból, mégis megették ezt a kenyeret, nagyon finom. Persze aki útálja a spenótot, annak ezt hiába is mondom:)
Hozzávalók a kenyérhez:
kb. 30 dkg tönkölyliszt
20 dkg teljeskiõrlésû tönkölyliszt
1,5 dl joghurt
1,5 dl tej
1 tk. só
1 tk. méz
1 ek. ecet ...
Hozzávalók a kenyérhez:
kb. 30 dkg tönkölyliszt
20 dkg teljeskiõrlésû tönkölyliszt
1,5 dl joghurt
1,5 dl tej
1 tk. só
1 tk. méz
1 ek. ecet ...