Spenót sûrítéssel
sponsored links
A recept-ötletet Hazsu küldte 2010.10.07-én
Hozzávalók és elkészítés:
Mirelit spenót (25 dkg-os) -, melyet fel kell önteni kb. 1 dl vízzel; vagy friss spenót kevés vízzel turmixolva + só + fokhagyma (mindkettõ ízlés szerint)
Sûrítés 1. – 0,5 evõkanál kókuszlisztet (pellet) hideg (1 dl) magtejjel önts fel, és gyorsan töltsd a fõzelékbe , ahol a meleg hatására tovább dagad
Sûrítés 2. – 1 evõkanál napraforgóbél lisztet futtass meg 1 evõkanál forró zsíron – pirítsd egy kicsit, majd öntsd föl 0,5 dl magtejjel, és keverd a felolvasztott spenótba
A fõzelék tetejére lehet egy evõkanálnyi szezámolajat vagy olívaolajat lehet önteni.
Sûrítés 3. – 1 evõkanál Paleo Bites sûrítõt 2 dl vízzel feloldva öntsd a spenóthoz és lassú tûzön forrald össze! – Összetevõi: kókusztejpor, tápióka keményítõ, bambuszrost, malanga liszt; további részleteket az alábbi file megnyitásával olvashatsz a termékrõl – kétszer és külön kell a pdf megnyitásához kattintanod!
Paleobites Paleo Su?ri?to? kevere?k
Tökéletes spenót állaga lett!