Spanyol kása úrjatöltve - Mandulás kalács eperrel, barackkal megrakva, likõrboros csokoládéöntettel bolondítva
sponsored links
Nagyon nagy boldogság ért tegnap! Bíró Lajos (Bock Bisztró), Vajda Péter (Dining Guide) és Enrique Sánchez spanyol mesterszakács alkotta zsûri beválasztotta a receptemet a legjobb 13 közé! Az illusztris zsûri véleménye a sok-sok kedves megjegyzés mellett nagyon nagy megtiszteltetés számomra! Emellet tegnap a Mindmegette versenyében is a döntõsök közé kerültem! Szeretnek az égiek:-) Én is õket! :-)Most meg is osztom Veletek a gyõztes Andalúz receptet!
- 50 dkg mandulás kalács/ helyettesíthetõ fonott kaláccsal
- 4 dl MALAGA VIRGEN Sol de Malaga-édes likõrbor
- 5 evõkanál Andalúz Avokádó Méz
- 10 dkg vaj
- 30 dkg eper
- 30 dkg barack befõtt
- 10 dkg étcsokoládé (70% kakaótartalmú) ...