Spanyol kása úrjatöltve - Mandulás kalács eperrel, barackkal megrakva, likõrboros csokoládéöntettel bolondítva

2012-05-31

sponsored links


Nagyon nagy boldogság ért tegnap! Bíró Lajos (Bock Bisztró), Vajda Péter (Dining Guide) és Enrique Sánchez spanyol mesterszakács alkotta zsûri beválasztotta a receptemet a legjobb 13 közé! Az illusztris zsûri véleménye a sok-sok kedves megjegyzés mellett nagyon nagy megtiszteltetés számomra! Emellet tegnap a Mindmegette versenyében is a döntõsök közé kerültem! Szeretnek az égiek:-) Én is õket! :-)Most meg is osztom Veletek a gyõztes Andalúz receptet! 

hozzávalók
  • 50 dkg mandulás kalács/ helyettesíthetõ fonott kaláccsal
  • 4 dl MALAGA VIRGEN Sol de Malaga-édes likõrbor
  • 5 evõkanál Andalúz Avokádó Méz
  • 10 dkg vaj
  • 30 dkg eper
  • 30 dkg barack befõtt
  • 10 dkg étcsokoládé (70% kakaótartalmú) ...

Folytats a blogon ... boldogkukta.blogspot.com/2012/05/span...

sponsored links

Keres?s