Spaghetti allo scoglio-Tengergyümölcsei spagetti

2012-05-16

sponsored links

  Szeretnék hinni abban, hogy a tészta nem hízlal, ezért is része a mediterrán diétának és ezért is olyan szépek és csinosak az olasz emberek... de lehet, hogy ez csak náluk mûködik, nem tudom... ha nem is minden nap, azért hetente 1-2-szer mi is eszünk tésztát. Én leginkább a könnyû feltéteket szeretem, mint például a halak, vagy zöldségek, vagy csak egyszerûen pár szem cseresznyeparadicsom frissen, egy kevés olívaolaj, icipici fokhagyma... és már kész is a tésztás vacsora/ebéd. A minap ezt a fantasztikus délolasz receptet készítettem el, hát mondhatom, hogy a tányérok majdhogynem olyan állapotban kerültek a mosogatóba, mint tálalás elõtt, mindenki kitakarított minden cseppet, morzsát.

Hozzávalók 4 személyre:
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2dl száraz fehérbor
  • extraszûz olívaolaj
  • 300g egész vagy felkarikázott tintahal
  • 1000g vegyes kagyló, lehet fagyasztott is, lehet benne kék-, fekete-, csíkos vénuszkagyló...stb.
  • 300g cseresznyeparadicsom ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/eUcr...

sponsored links

Keres?s