Spagetti a tenger gyümölcseivel

2012-03-05

sponsored links


Ezzel a bejegyzéssel egy új  címkét fogok beszúrni! GoodFood lesz a címke, és reményeim szerint sok-sok bejegyzés lesz alatta. Hogy miért???
Mert nem lehet abbahagyni az olvasását, a receptek ízlelését, a tervezgetést. Van benne könnyed húsos, nehéznek mondható vega, isteni desszert, és rengeteg hal-tengergyümölcse.
Szóval megjelent a BBC Good Food újság végre magyarul is. Nagyon vártam. Fél éve tervbe vettem, hogy megveszem az angol verziót, de olyan ára volt, hogy akkor sajnáltam rá azt a pénzt. Azonban így utólag azt mondom, ki kellett volna adnom rá annyit. Megéri.
Most viszont megoldódott a probléma, itt van a magyar szám, elfogadható áron. Színvonalas, friss receptekkel teli.
Ahogy végigolvastam az újságot (szerintem már 20x egymás után), egyre több receptet akarok kipróbálni. És ki is fogok.
Hiába angol újság, a receptek tökéletesen illeszkednek az itthon könnyen beszerezhetõ alapanyagokhoz. (mondjuk az is lehet, hogy az én látóköröm tágult ki jobban, így már nem rakok félre egy receptet azért, mert épp nincs a kamrámban a hozzávaló).

A hosszú bevezetõ után viszont jöjjön az elsõ recept, amit kipróbáltam. Mivel kamra-mélyhûtõ ürítési projekt van, így a most következõ receptet választottam, hisz minden hozzávalóból volt itthon.

Hozzávalók 4 adagra:
1ek olívaolaj, 1 felaprított vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1tk pirospaprika, 400g darabolt konzerv ...

Folytats a blogon ... papazsiroskenyer.blogspot.com/2012/03...

sponsored links

Keres?s