Sorozat ajánló

2011-11-29

sponsored links

Éppen szilveszterkor lesz másfél éve, hogy el kezdtem a blogot írni. Eddig 500-600 ételem került bemutatásra, egyértelmûen vannak kedvenc ételféleségek, melyeket gyakrabban, vagy szívesebben készítek.

A blogot nem pusztán a magam, hanem mások örömére is írom, annak ellenére, hogy én is jó hasznát veszem, mert már nem a jegyzeteimet, vagy a kedvenc szakácskönyveimet kapom elõ, hanem itt keresek rá korábbi receptjeimre, ételeimre.

Látom, hogy melyek azok a kedvencek, melyeket nap, mint nap keresnek az oldalon. Azt is látom, hogy bizonyos keresési kulcsszavakra nem is mindig a megfelelõ vagy legmegfelelõbb ételt dobja ki a google keresõ. Bár sokak szerint jól használható az oldalam, könnyû benne keresni, illetve én is igyekszem témakörök szerint is gyûjtõket létrehozni, mégis elõfordul, hogy ?hanyagul? címkézek, így egy-egy remek ételemre nehezebb az oldalon rátalálni.

Jönnek az ünnepek, érzékelem, hogy sokan keresnek karácsonyi és szilveszteri ételeket, illetve szezonális ajánlatokat állandóan.

Sorolhatnám még az okokat, ami miatt elhatároztam, hogy új sorozatot indítok, melyben összegyûjtöm a szerintem ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s