Sonkával és brie-vel töltött csirkemell sárgarépás krumplipürével
sponsored links
Jó ideje került ez a csirkemell az asztalunkra, de valahogy elkeveredett a fotók között és megfeledkeztem róla.
Teljesen puritán a fotó, ugyanis meg sem fordult a fejemben, hogy ez az étel annyira finom lesz, amennyire aztán odavoltunk érte. Nyilván nem a klasszikus cordon bleu-rõl van szó, még ha sok helyen így is csúfolnak ennél bõven silányabb ételeket. Ennek ellenére azonban olyan jól sikerült, hogy sokáig hümmögtünk még a vacsora befejeztével is.
Persze semmi fakszni, vagy elérhetetlen hozzávaló, de bevallom, az utóbbi idõben kicsit a házias, régi ízek felé fordultam. Persze ez váltakozik mindig, most ez van.
Hozzávalók:
Teljesen puritán a fotó, ugyanis meg sem fordult a fejemben, hogy ez az étel annyira finom lesz, amennyire aztán odavoltunk érte. Nyilván nem a klasszikus cordon bleu-rõl van szó, még ha sok helyen így is csúfolnak ennél bõven silányabb ételeket. Ennek ellenére azonban olyan jól sikerült, hogy sokáig hümmögtünk még a vacsora befejeztével is.
Persze semmi fakszni, vagy elérhetetlen hozzávaló, de bevallom, az utóbbi idõben kicsit a házias, régi ízek felé fordultam. Persze ez váltakozik mindig, most ez van.
Hozzávalók:
- annyi szelet csirkemell filé, ahány szelet husit szeretnénk a tányérokra- fejenként 2, vagy nagyétkûeknek 3 szelet
- ugyanannyi szelet sonka ...