Sonkás spárgatekercsek sajtmártásban
sponsored links
A sajtmártás amivel tálaltam, egy korábbi receptbõl származik: Sárgarépa metélõhagymás mártásban
Hozzávalók:
- 1 csg. spárga
- 20 dkg vékonyra szeletelt sonka
- 2,5 dl fõzõtejszín
- 50 g krémsajt
- kis csokor metélõhagyma
- só
- bors
A tejszínt kislábosban felforraljuk, a metélõhagymát karikákra vágjuk és beleszórjuk.
Egy habverõ segítségével belekeverjük a krémsajtot és összefõzzük, miközben folyamatosan kavarjuk, hogy a sajt egyenletesen feloldódjon a mártásban. Végül picit sózzuk, borsozzuk.
Sós vízben fõtt burgonyával tálaljuk, amit tálaláskor szintén megszórhatunk finomra vágott metélõhagymával.