Sonkás ravioli zöld pestoval és parmezánnal
sponsored links
Sonkás ravioli zöld pestoval és parmezánnal
A hûtõben még volt egy üveg saját készítésû zöld pesto - Medvehagymás, retekleveles, spenótos, újhagymás, diós pesto - és egy zacskó ravioli, így pillanatok alatt elkészült az ebédemHozzávalók :
- 25 dkg sonkás ravioli
- 8 ek, kb. 10 dkg vegyes zöld pesto
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 12 db chilivel töltött zöld olívabogyó
- 3 db chili
- 5 dkg parmezan
- olívaolaj
- só
- õrölt fekete bors
- oregano
- olívaolaj
- fõzõtejszín.
A tésztát felteszem fõni.
Közben a paradicsomot nyolcadolom, a fokhagymát aprítom, a sajtot lereszelem.
Egy serpenyõben olívaolajon összekeverem a pestot a fözõtejszínnel és a fokhagymával. Felrottyantom. Rászûröm a tésztát
Tálalok. A tányérra szedek a tésztából, teszek rá paradicsomot és olívabogyót, szórok rá chilit és sajtot.