Sonkás-gombás melegszendvics
sponsored links
Ma nem kellett sokat bajlódnom a konyhában. Tegnapról maradt bableves, abból ettünk ma (még mindig maradt belõle), második fogásnak csak egy kis fodros nagykocka tésztát fõztem, és ropogósra sütöttem egy csomag (20 dkg) szeletelt bacont, a 7 percig fõzött tésztát aztán összekevertem a szalonnapörccel. Tejföllel, reszelt trappista sajttal isteni volt. (Ezekrõl nem készült fénykép.) Férjem azt mondta, a mai ebédet minden nap megenné, talán csak a rántott hús jobb ennél - javíthatatlan rántott hús rajongó :)!
Este melegszendvicset készítettem, mert nem akartuk már a pocakunkat bablevessel terhelni, elég egy nap egyszer babot enni:). A többség sonkás-sajtos melegszendit kért, de azért egy pár sonkás-gombás sajtosat is sütöttem. Általában mikróban ...