SONKÁS KOCKA ÉS SONKÁS TOJÁSLEVES
sponsored links
Bizonyára maradt minden konyhában egy kis Húsvéti sonka és fõtt tojás az ünnepek után. Sokszor már rá sem tudunk nézni ezekre, de nincs szívünk kidobni vagy a farokcsóválós ebnek odaadni...Pont így voltunk mi is. Nos, mára maradt is meg nem is, ettünk is meg nem is a sonka-tojás projektbõl... Hogy ez hogy történt? Olyan fondorlattal, hogy belecsempésztem az ebédbe az unott falatokat. A sonkát ledaráltam, a tojást felkockáztam és máris összeállt a finom ebéd. Mivel nem fõztem három napig, mert vidéken pihentünk / errõl majd késõbb /, kimondottan jól esett a konyhában a forgolódás... Máris írom a recepteket.
SONKALÉBÕL KÉSZÜLT GAZDAG TOJÁSLEVES
Hozzávalók: 1/2 liter átszûrt sonkalé / amiben a sonka fõtt /, olaj, liszt ...