Sonkakrém csírával
sponsored links
Hozzávalók:
- kb. 50 dkg fõtt, füstölt sonka (maradék is lehet)
- 1 vöröshagyma
- 2-3 csemegeuborka
- 25 dkg mascarpone
- 2-3 evõkanál tejszínes tormakrém
- 1 evõkanál magos mustár
- frissen õrölt bors, só
a tálaláshoz:
- bagett
- póréhagymacsíra
- fõtt (fürj)tojás
- A falatnyi darabokra vágott sonkát, a megpucolt hagymát és az uborkát késes aprítóval ledaráltam.
- Összekevertem a mascarponéval, a mustárral és a tormával, ízesítettem sóval és borssal.
- Bagettszeletekre kenve, csírával megszórva, fõtt tojáskarikákkal díszítve kínáltam.
Csíra a Biohálótól, háttér a Fotókelléktõl, a recept a Kifõztük gasztromagazin áprilisi számában is megtalálható.