Sonka-sajt torony
sponsored links
Egyszerû falatkák hidegtálra, de ennek ellenére nagyon népszerû. Elõnye, hogy elõre el lehet készíteni ráadásul mutatós is. Idõigényes amíg megkenegetjük a sonka-sajt szeleteket, de mindenki szeretni fogja. Érdemes jó minõségû sajtot vásárolni hozzá, illetve a sonkát még a boltban felszeleteltetni, hogy egyenletes vastagságúak legyenek.
Sonka- sajt torony
Hozzávalók: 20 négyzet alakú szelet préselt sonka, 20 szelet sajt, 20 dkg vaj.
Elkészítése: A vajat krémesre kavarjuk, majd szépen egyenként a sonkaszeleteket megkenjük vajjal, majd a sajtszeleteket is. Szépen rétegezve egymásra rakjuk, és szorosan alufóliába csomagoljuk. Hûtõben dermesztjük egy éjszakát, majd másnak kicsomagoljuk és kockákra vágjuk. Mindegyikbe egy fogpiszkálót szúrunk.