Sonka mousse

2014-04-19

sponsored links

Az alábbi recept szintén Bornemissza Karola könyvébõl származik. Húsvétra ideális eledel, szerintem nagyon mutatós és finom.

Sonka mousse

Hozzávalók: 30-35 dkg fõtt füstölt sonka, 1 tasak zselatin, 1,5 dl tejszín (cukormentes), õrölt bors, 2 evõkanál mustár, só.

Elkészítése: A zselatinport hideg vízbe áztatjuk. A sonkát ledaráljuk. A tejszínnel összekeverjük. Ízesítjük sóval, borssal és mustárral, majd a zselatint a vízben feloldjuk és a sonkához kavarjuk. Egy hideg vízzel kiöblített formába rakjuk és hûtõben dermesztjük egy éjszakát.

Áldott ünnepet kívánok minden kedves olvasómnak!

 


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2014/04/19/sonka-...

sponsored links

Keres?s