Sokmagvas bagett (paleo)
sponsored links
Meg nem mondom mikor sütöttem pékárut utoljára, nem mostanában az biztos. Most viszont lecsót szedtem elõ a fagyasztóból és nekem ahhoz bizony kell valami kenyérféle.
Hozzávalók 4 darabhoz:
1 dl víz
3 tojás
2 cl citromlé
a díszítéshez:
1 evõkanálnyi magkeverék (nálam most szotyi, szezám- és lenmag)
A vizet a tojással és a citromlével kikeverjük. Hozzáadjuk a lisztet. Simára keverjük. 20 percre hûtõszekrénybe tesszük pihenni. Vizes kézzel négy 14 centis hurkát formázunk belõle. Bagettsütõ formára tesszük megszórjuk a magkeverékkel. Végül 200 fokos sütõbe téve 20 percig sütjük, majd a hõmérsékletet 180 fokra mérsékelve további 20 perc alatt befejezzük a sütést.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!