Sokadik bukta, de megéri :)

2011-05-27

sponsored links

Szerintem ennyi elõzmény elég is hozzá: megláttam, megsütöttem és megszerettem.
Valóban nagyon puha, omlós, majdnem, hogy habos tésztájú. Jól formázható és istenien finom. Eteti magát. A receptet Beastinél láttam õ meg Barbinál, ha jól emlékszem.

500g liszt
 3 dl langyos tej
1/2 kocka élesztõ vagy egy csomag száraz  csipet só
 3 evõkanál olaj
 1 egész tojás + 1 sárgája + 1 a kenéshez
 lekvár (jelen esetben szilva)

A friss élesztõt felfuttatjuk (1 dl langyos tej, cukor, 2 kiskanál liszt, elmorzsolt élesztõ, meleg hely). Amint szépen feljött hozzáadjuk a liszthez, majd...


Folytats a blogon ... kiskonyham.blogspot.com/2011/05/sokad...

sponsored links

Keres?s