Sok kicsi 2011 - Otthoni steak sütés és húshõmérõ

2011-11-28

sponsored links

sokkicsi2011.jpg

Három éves lett a karácsonyi Sok Kicsi akció. Tavaly 3.645.533 Ft támogatást kaptak a mélyszegénységben élõ Hajdú-Bihar megyei gyerekek. Ez az év sajnos nem a gazdasági fellendülésrõl híres mégis bízunk benne, hogy példamutató civil összefogással idén is segíteni tudunk.

A Sok Kicsi idei támogatottja a Menedékház Alapítvány mely nehéz sorsú családok átmeneti otthonaként szolgál, az alapítvány két házában 80 fõ - köztük jelenleg 51 gyermek - elhelyezésével próbálnak segítséget biztosítani a családok széthullása ellen. Részletesebben itt lehet róluk olvasni.

Az akció az elmúlt évekhez hasonlóan zajlik: a felvezetõ szakaszban, azaz most, november 16-30. között publikálásra kerülnek a nyeremények, minden nap egy blogger és egy cég programja, felajánlása kerül ki a Sok kicsi honlapjára. Támogatni sorjegyek vásárlásával lehet december 1-tõl december 14-ig a Nyereményjáték menüpont alatt, a sorsjegyek darabja ezer forint a kedves támogató arra a programra/felajánlásra vesz sorsjegyet mely neki a legszimpatikusabb, legkívánatosabb.

Ilyen húsokból lehet majd választani ...

Folytats a blogon ... horasz.blog.hu/2011/11/28/sok_kicsi_904

sponsored links

Keres?s