Sok-kicsi 2011 - CSAP-os csokis csomag

2011-11-23

sponsored links


A tavalyi debütálás után idén is tagja lehetek a Sok-kicsi jótékonysági kezdeményezés bloggerkörének. A tényállás a következõ: jótékonykodni ér és jó, úgyhogy erre buzdítalak Titeket is, kedves olvasók! Ha már annyiszor kéritek, hogy küldjek fénypostán ezt vagy azt, akkor most itt a lehetõség, hogy ne csak nézzétek, hanem meg is kóstoljátok a kreálmányaimat, csak egy csöpp kis felajánlást "kérek cserébe". Nem magamnak, nyilván, hanem a Menedékház Alapítványnak, akik számára idén gyûjtünk:

"A Menedékház Alapítvány intézményei és támogatási módozatai közül a sok kicsi a családok átmeneti otthonait fogja felkarolni. A két, összesen 80 fõ részére átmenetileg elhelyezést nyújtó otthon az egész ország területérõl fogad be rászoruló családokat és egyedülálló várandós anyákat, biztosítva, hogy a családok együtt maradhatnak, és szakemberek segítségével próbálnak megoldásokat találni helyzetükre. Külön figyelmet fordítanak az ellátott gyermekekre (akik jelenleg 51-en vannak), tanulmányaikra, gondozásukra, jogaik érvényesítésére. A sok kicsi keretében ismét elsõdlegesen a gyerekek megfelelõ étkeztetéséhez, ellátásához szeretnénk hozzájárulni, Mikulás- és karácsonyi csomaggal színesíteni életüket, szükség esetén gyógyászati segédeszközöket, gyógyszereket, tisztálkodási eszközöket is beszerezni nekik, a tõlünk már megszokott, számlákkal igazolt módon." 

Az akció menete:A játék úgy zajlik, hogy november 16-30. között minden nap 1-1 blogger tesz felajánlást, plusz minden nap lesz 1-1 céges felajánlás is. Itt tudjátok követni a történéseket. Összesen tehát lesz 30 felajánlás. December 1-14-ig lehet pénzt felajánlani a célra, megjelölve, hogy mely nyereményt szeretnétek "elnyerni". Amikor lejár a ...

Folytats a blogon ... www.csakapuffin.hu/2011/11/sok-kicsi-...

sponsored links

Keres?s