Soda bread-avagy 30 perces rozskenyér

2011-11-30

sponsored links


Stahl Judit 2099-es magazinjainak egyikében leltem rá erre a népszerû,ír kenyér receptre.Pár hete kipróbáltuk,nagyon bejött még nekem is,ami nagy szó,mivel nem eszem kenyeret.Ma elkészítettem újra,de készítettem olyan kenyeret is,ami pár milliméter vastag csak....-elõre nem árulok el többet róla,csak még annyit,hogy ez saját találmány lesz!:) Hamarosan majd fel is teszem!

Elõbb jöjjön ez az ír kenyér Stahl Judittól:

Ne lepõdjetek meg,nem emelkedik nagyra sütés közben,mivel élesztõ nélkül készül,szódabikarbónával,ahogy  a neve is mutatja.Jobb is így,sokkal egyszerûbb és reformosabb is. Tömör és pompás ízek,csinos kis szeletek,rajta lágyan omló házi vajat és sajtszeleteket képzelek el.....hmmm....

Ajánlatom most 3 embernek is szól: Alexa, Zsana és Heni :)-bármelyikõtök meg tudja sütni,nem igényel nagy gyakorlatot!Gyors,egyszerû és nagyon finom!

Soda bread-avagy 30 perces rozskenyér

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/11/s...

sponsored links

Keres?s