Snidlingvirágecet
sponsored links
A májusi Befõzünk! akcióban -kétségtelenül igen kevés energiabefektetést igénylõ :D- egyik megmozdulásom. De aminek ilyen színe van, vagyis lesz, azt ki kellett próbálnom.A legviccesebb, hogy a szupercuki rózsaszín folyadék: nagyonhagymás ecet - ordító az ellentét a külseje és az - nevezzük így - illata között. Kétfélét próbáltam: az egyik sima 10%-os ecettel készült, jobban kiszedte a virág színét, sötétebb lett, a másik, 5%-os fehér balzsamecet ( SPARból jött), az kicsit halványabb rózsaszín kivitel.
A snidling virága is ehetõ, és amikor a bimbókat használtam, akkor is meglepõ volt, mennyivel erõsebb íze van, mint a sima snidlingszárnak - ez a virágjára is igaz, úgy látszik.
Az elsõ paradicsomsaláta biztos kap majd ebbõl a jó kis ecetbõl.
Hozzávalók:
2 decis kis üveg
sok snidlingvirág ...