Sertésszûz zöldborsópürével és petrezselyem pestoval

2011-11-16

sponsored links


Mostanában kevés étel került posztolásra a blogon, a torták között, de igyekszem megtalálni az összhangot. Egyébként vicces is, mert nem tortás blognak indult ez, aztán az ember lánya mégis talál egy kicsi utat, egy ösvényt,  amibõl aztán akár fõútvonal is alakulhat. :-)
De azért enni is kell rendes ételt, bár mostanában nem mondhatnám, hogy egekbe szökik a hús utáni vágyam (???), így mindenféle egyszerû és húsmentes-na jó, azért nem teljesen-étel kerül az asztalra. Nagy bánatom, hogy mire elkészül az étel, olyan gyenge, mit gyenge, borzalmas fényviszonyok vannak a fotózáshoz, ami jelentõsen kedvemet szegi... mivel úgy az igazi, ha azért valamennyire élvezhetõ a fotó a recepthez.
Ez az étel sem most készült, viszont most kerül posztolásra. Fel is vidít ezeknek az üde, tavaszt idézõ színeknek a látványa a tányéron, még a hússal együtt is. :-)
Szándékosan minimális fûszert használtam az étel készítésekor, a kevesebb, néha több elvet követve. :-)

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... recepteszter.blogspot.com/2011/11/ser...

sponsored links

Keres?s