Sertéskocsonya

2012-01-11

sponsored links


A tél kihagyhatatlan fogása. Bár én szívesebben készítem az aszpikos csülköt , most mégis rávett a párom, hogy fõzzek, hagyományos kocsonyát.  Mit mondjak? hát, ez nem az a percek alatt összedobod kategória, majd egy napot vesz igénybe. Igaz, az íze kárpótol mindenért, és egy évben egyszer kibírható!

Hozzávalók:
  • 1-1,5 kg. kocsonyahús (tetszés szerint; bõr, fej, köröm, nyelv)
  • só, bors, 1 hagyma 6-8 gerezd fokhagyma
  • 2-2 szál petrezselyem, répa.
  A kocsonyahúst, alaposan megtisztítottam,  és leforráztam. Majd egy nagy fazékba tettem, hagymával, sóval, egész borssal, a megpucolt zöldséggel, felöntöttem bõ 5 l. vízzel, nagyon lassan, gyöngyözve addig fõztem, amíg a ...

Folytats a blogon ... martyhobby.blogspot.com/2012/01/serte...

sponsored links

Keres?s