Sertéshús fehérbabbal/ cseréptálban/
sponsored links
Gyöngyi blogján találtam egy számomra nagyon tetszetõs receptet , mivel nem teljesen úgy és olyan hozzávalókból készítettem ezért adtam más nevet a receptemnek!
Hozzávalók:1/2 kg. sertéslapocka, 20 dkg. fehérbab, 1 paradicsom, 15 dkg. füstõlt szalonna, 1 szál sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 2 cikk fokhagyma, petrezselyem, majoranna, babérlevél, õröltbors, pirospaprika, 2 dl leveslé/ 1 db fûstöltleveskocka /, só, csipõspaprika.
Elkészítése: A babot elõzõ este beáztattam. A cserépedényt használat elõtt beáztattam 1/2 órára.
Az edény aljába tettem a felszeletelt szalonnát, a babot és erre pakoltam rá a paradicsomot és a felkarikázott sárgarépát ...