Sertéscsülök új ruhája
sponsored links
Történt vala, hogy a kék ikonos portál egy zárt csoportjában Gesztenye receptjei és Bonbon mánia elmesélt egy finomságot. Ketten kattantunk rá, azóta mi már rég el is felejtettük, hogy megettük. De az bíztos, hogy ismétlés lesz, hisz fölöttébb finom volt. Nem mondom, idõigényes, meg akad utána mosatlan edény bõven, de amúgy nincs is vele sok "baj".
Hogy mirõl is beszélek? Hát az elõpárolt, bundásan kisütött sertsécsülök szeletekrõl. Királyság.
Hozzávalók:
- személyenként 1-2 szelet sertéscsülök (egyes üzletekben készen kapható, de ha van bejáratott mészárosunk, mosolyogjunk neki szépen, hogy vágja fel nekünk a vásárlandó csülköket)
- páclé a hússzeletek érleléséhez, ami jelen esetben, 7 szelet csülökhöz a következõkbõl állt: tej, szójaszósz, méz, só, bors, fokhagyma, csípõs krém (üveges, bolti, Kínából...összetevõi így passz), morzsolt ...