Sertés eszkalop

2016-11-27

sponsored links


Hozzávalók
4 személyre: 8 szelet karaj, 80 dkg csiperke gomba, 4 evõkanál liszt, 0,5 dl olaj,  6 cikk fokhagyma, 2 evõkanál paradicsom sûrítmény, 2 dl fehérbor, só, bors, petrezselyemzöld; a tálaláshoz: krumplipüré. 

Elkészítése: A hússzeleteket sózzuk borsózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró olajon, minkét felükön megpirítjuk. Meleg tányérra szedjük, lefedjük és melegen tarjuk. A visszamaradt zsiradékon átsütjük a szeletelt gombát, hozzáadjuk az áttört fokhagymát, sózzuk, borsózzuk, 2-3 perc után a paradicsom sûrítményt és rátöltjük a bort. Mikor felforrt ...

Folytats a blogon ... aledakonyhaja.blogspot.com/2016/11/se...

sponsored links

Keres?s