Serpenyõs pizza spárgával ? ?Végigfõzni a Meatless-t?
sponsored links
A képen olyan kis jellegtelen valami, pedig igazi nagyágyú ? minimális energia befektetés és maximális boldog nyammogás.
Levi azt mondta, hogy fel kell vennünk az állandó repertoárba ? és ezt nem mondja bármire, úgyhogy...
Kissé változtattam a könyvbeli recepten, az rendes, kinti faszenes grillel mûködött volna jól, mezei villanysütõvel kevésbé. Valamint a ricottát felturbóztam egy kis parmezánnal.
A tészta és az elkészítési mód pontosan ugyanaz, mint a kelbimbós serpenyõs pizzánál.
Ami a tetejére került:
- ricotta + friss (!) citromlé + egy kis frissen reszelt parmezán
- 2 percig blansírozott* zöldspárga
- a tetejére kevés nagyszemû só
*blansírozás: rövid idejû fõzés majd hideg/jeges vízben lehûtés.