Serpenyõben sült kacsamell fügével
sponsored links
Ezt az összeállítást elõételként készítettem egy ünnepi ételsorban, amelyben a húsételek lehetõség szerinti kiegyensúlyozottsága és a könnyebb emészthetõség volt a fõ szempont. A friss füge kiegyensúlyozza a húsban, fehérjében és finomított ételekben bõvelkedõ táplálkozásunk által kialakult savas állapotokat. konkrétan semlegesíti az állati fehérjék méreganyagait, és segít lebontani a fehérjék egy részét.
Elkészítése rendkívül egyszerû és gyors, mégis különlegessé teszi a vele tálalt ételt.
Az egész ételösszeállításhoz, az elõkészületekkel együtt fél óra szükséges, és 10 perc várakozás a kacsa felszeletelése elõtt, így azt javaslom közvetlenül a tálalás elõtt ennyivel kezdjünk hozzá, mert frissen fog teljesen tökéletesen érvényesülni.
Munkamenet:
betesszük a fügéket a sütõbe
megsütjük a kacsamellet ...