Selymes epres praliné
sponsored links
Talán pofátlanságnak tûnhet, hogy így tél derekán egy (friss) epres bonbonnal jövök, de egyszerûen nem bírtam a boltban otthagyni azokat a gyönyörû, illatos, vérpiros kis csábító gyümölcsöket. Ahhoz képest, hogy januári termés, egészen meglepõen eper ízük volt.
Nem hagyhattam kipróbálatlanul bonbonban sem :)
A krém kapott egy kis frissen facsart maracuja levet, de annyira nem dobott rajta, valószínüleg többet kellett volna beletenni. Így viszont nagyon kellemes, selymes lett a csokikrém (ami eredetileg Flóra fehér trüffel receptje, ezúton is üzenem, hogy egyszerûen tökéletes párosítás eper mellé).
Hozzávalók (kb 25 db-hoz):
Nem hagyhattam kipróbálatlanul bonbonban sem :)
A krém kapott egy kis frissen facsart maracuja levet, de annyira nem dobott rajta, valószínüleg többet kellett volna beletenni. Így viszont nagyon kellemes, selymes lett a csokikrém (ami eredetileg Flóra fehér trüffel receptje, ezúton is üzenem, hogy egyszerûen tökéletes párosítás eper mellé).
Hozzávalók (kb 25 db-hoz):
- 200 gr fehér csoki
- fél vaníliarúd kikapart magja
- 2 gr porított kakaóvaj
A töltelékhez:
- 2-3 nagyobb szem eper
- fél vanília kikapart magja ...