Selymes epres praliné

2012-01-24

sponsored links

Talán pofátlanságnak tûnhet, hogy így tél derekán egy (friss) epres bonbonnal jövök, de egyszerûen nem bírtam a boltban otthagyni azokat a gyönyörû, illatos, vérpiros kis csábító gyümölcsöket. Ahhoz képest, hogy januári termés, egészen meglepõen eper ízük volt.
Nem hagyhattam kipróbálatlanul bonbonban sem :)

A krém kapott egy kis frissen facsart maracuja levet, de annyira nem dobott rajta, valószínüleg többet kellett volna beletenni. Így viszont nagyon kellemes, selymes lett a csokikrém (ami eredetileg Flóra fehér trüffel receptje, ezúton is üzenem, hogy egyszerûen tökéletes párosítás eper mellé).

Hozzávalók (kb 25 db-hoz):
  • 200 gr fehér csoki
  • fél vaníliarúd kikapart magja
  • 2 gr porított kakaóvaj

A töltelékhez:

  • 2-3 nagyobb szem eper
  • fél vanília kikapart magja ...

Folytats a blogon ... afraasutode.blogspot.com/2012/01/sely...

sponsored links

Keres?s