Savanyú velõleves
sponsored links
Hozzávalók:
50 dkg sertés agyvelõ, 1 liter savanyú káposztalé, 2 evõkanál liszt, 2 evõkanál zsír, 2 teáskanál pirospaprika, 2 dl tejföl, 2 nagy fej vöröshagyma, 1 teáskanál tárkonylevél, 2 babérlevél, 1 mokkáskanál törött fekete bors, ízlés szerint só.
Elkészítése:
A velõt megmossuk, majd forrásban levõ sós vízbe téve 4 percig forraljuk. Ezután a vízbõl kivesszük, hártyáit leszedjük, és kis kockákra vagdalva félretesszük. A savanyú káposztalevet egy l vízzel felöntjük, beletesszük a megtisztított és nagyon apróra ...
Elkészítése:
A velõt megmossuk, majd forrásban levõ sós vízbe téve 4 percig forraljuk. Ezután a vízbõl kivesszük, hártyáit leszedjük, és kis kockákra vagdalva félretesszük. A savanyú káposztalevet egy l vízzel felöntjük, beletesszük a megtisztított és nagyon apróra ...