Savanyú leves / Kisela corba
sponsored links
Ez a leves az én módomra van,mivel nagyon szeretem de nem szeretem a tüdõ,vese,szív...tudom,tudom hogy ez így nem az igazi de mi nagyon szeretjük.Ezért csak évente egyszer Újévre készítem és akkor így mindig nagyon jól esik és imádjuk a Drágámmal.
Az a praktikus még benne hogy nem kell a tésztát belefõzni hanem Újév másnapján is csak megmelegítem és tádám...megvan a leves.
Hozzávalók.
30 dkg száraz disznóhús,30 dkg marhahús,20 dkg disznómáj,2-3 sárgarépa,2-3 zöldség,1 közepes vöröshagyma,2-3 girizd fokhagyma,szemes bors,babérlevél,rizsa.
Készül:
A húsokat és a méjat aprora 1x1 cm összevagdosom és lábasba teszem,hozzáadom a megtiszított vörös és ...